Vse kategorije

KDO SMO

Tukaj ste : Domov> KDO SMO

Kdo smo

CGE GROUP WUXI DRILLING TOOLS FACTORY CO., LTD. je bilo ustanovljeno leta 1958 in je vodilno državno podjetje v industriji geotehnološkega vrtanja in rudarjenja že več kot pol stoletja z dobro kakovostjo in bogatimi izkušnjami na Kitajskem

123

Zavezali smo se, da bomo našim strankam dobavljali zanesljive izdelke, zahvaljujoč naši dobri kakovosti in razumni ceni, smo tudi strateški partner Atlas Copco (Epiroc) na kitajskem trgu od leta 2012.

XZ je znana blagovna znamka v industriji raziskovanja mineralov na Kitajskem.

20201201133738_28466

Imamo certifikat ISO、API, počaščeni smo z visokotehnološkim podjetjem v provinci Jiangsu, izdelki so bili izvoženi v Korejo, Severno Korejo, rusko govoreče države, Mongolijo, Indijo, Mjanmar, Iran, Dubaj, Zambijo, Avstralijo, Mehiko, Čile, Peru že desetletja ...

Glavni izdelki, ki smo jih izdelali, so navedeni spodaj:

1. Kitajski nacionalni standard za sisteme vrtalnih vrtalnikov

2. Standardni izdelki DCDMA: serija A, B, N, H, Q, impregnirana diamantna svedra serije T2, T6, nastavki PDC, nastavki za površinske nastavke, vrtalna palica, sklop cevi za jedro, prestrezanje, vodno vrtenje, dvigalo, krožni ključ.. .

3. API standardna vrtalna palica za vrtalno palico za olje in vodo

4. oprema za varčevanje z vodo, geologijo, nekonvencionalno nafto in plin ter obdelavo okolja, kot tudi opravljanje ustreznih poslov in storitev.

Vsi izdelki so prestali certifikate ISO9001:2015 in API 5DP

Paleta izdelkov zajema vsa orodja za vrtanje za večje namene raziskovanja

Moč podjetja

Factory

Vroče kategorije